ne jemi duke e ridizajnuar webfaqen tone, plot oferta te reja jane

duke u pergaditur vetem na shkruani email ne ju njoftojm info(et)bruno-network(pike)com

Bruno Network perveq Kosoves prouktet e saj i implementon ne tregun Suedez duke bashkpunuar me kompani Suedeze.
Eksperiance dhe cilesesia e punes bene qe klientet suedes te ndahen te knaqur me punen tone.
Ne jemi ne kerkim te klienteve serioz te cilet na e mundesojne qe punen ta bejm me zemer. BN